Onko sinulla hauskoja tai muuten ihmettelyä aiheuttavia kuvia, jotka haluat koko universumin nähtäväksi? Nyt voit ladata kuvia julkaistavaksi Jeesmies.fi -sivustolla. Kuvat voivat olla aihepiiriltään melkein mitä tahansa, mutta niissä ei saa esiintyä mitään laitonta tai sopimatonta materiaalia. Jeesmies.fi -sivuston ylläpito tarkistaa kuvat ja videot ennen julkaisua. Hyväksytyt kuvat julkaistaan mahdollisimman nopeasti (muutamasta minuutista muutamaan tuntiin, riippuen ylläpidon sen hetkisestä humalatilasta). Kuvien lataajalta tarvitaan vain anonyymeja tietoja, kuten nimimerkki. Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on vapaaehtoista. Lue tarkemmat ohjeet sivun alalaidasta.

Please complete the required fields.
Valitse kuva/kuvat (jpg tai gif).Voit lähettää 1 - 5 kuvaa kerralla. Kuvien maksimikoko 1500x1500 px (1 MB).

Lue nämä ohjeet ennen kuvien lähettämistä:

  • Kuvien tekijänoikeudet eivät siirry Jeesmies.fi -sivustolle. Kuvatiedostojen lataaja antaa Jeesmies.fi -sivustolle täyden oikeuden esittää kuvatiedostoa sivuillaan, muuttaa, kopioida tai muutoin muokata kuvatiedostoa. Kuvatiedostojen lataajalla ei ole mitään taloudellisia tai muita vaatimuksia lataamansa tiedoston edelleen esittämisestä. Jeesmies.fi ei kerää henkilötietoja eikä ylläpidä henkilörekisteriä. Kuvien lataajalta tarvitaan vain anonyymeja tietoja, kuten nimimerkki. Sähköpostiosoitteen ilmoittaminen on vapaaehtoista.
  • Emme julkaise kuvia, jotka sisältävät väkivaltaa (niin ihmisiin kuin eläimiin kohdistuva), kovaa pornoa (alastomuus ok, mutta tällöin kuva julkaistaan K18-osiossa), poliittista tai aatteellista mainontaa (eikä varsinkaan Keskustalta tai Persuilta), rasismia, tai muuta kaupallista sisältöä tai mainontaa.
  • Yritämme parhaan mukaan tarkistaa kaiken materiaalin, mutta mikäli löydät sivustolta arveluttavaa materiaalia, niin ota yhteyttä ylläpitoon sähköpostitse info@jeesmies.fi.
  • Ylläpidolla on oikeus olla julkaisematta lähetettyä kuvamateriaalia ilman mitään selityksiä ja sepustuksia. Deal with it!
  • Tutustu myös Jeesmiehen Käyttöehdot ja Info -sivuun, josta löydät lisätietoa henkilörekisteristä, tietosuojasta ja tekijänoikeuksista.
  • Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Emme kerää henkilökohtaisia tietoja, emmekä luovuta mitään tietoja kolmansille osapuolille.